dimarts, 31 de juliol del 2018

2L per tres persones i 30g son 25L

Bon vespre famílies, com anau?

Avui matí els Deus s'han comunicat amb nosaltres a través de diversos PiC i ens han duit a fer una volta per Donostia per conèixer la flora i sobretot fauna, tot neogòtic, perquè "té aquestes puntes i aquestes coses així"

Hem fet un cous-cous amb soshishes tremendíssim i a continuació hem anat al Central Park per jugar a ponle la cola al burro versió PiC i resolució de possibles drames, tot low cost i a uns molt agradables 27-37°C, depenent de si erem bajo el sol abrasador o no.

Després de sa suada for free hem anat a fer surf a La Concha, com ahir però diferent, perquè Carpe Diem. Sa qüestió és que com que el cau on dormim no té dutxes, ens dutxam a les dutxes de la platja, com que no volem contaminar, no ens posam sabó, i com que les dutxes estan dins l'arena, per surtir t'has d'omplir d'arena. Per tant, i a grandes rasgos, ens llevam la sal i ens pentinam (qui ho fa, que són pocs)

Hem descobert que tenen un problema amb es WCpaper, gros, en pla obsessió, homes, dones, grans o petits. Intentarem descobrir quin problema amaga.

Quan hem tornat de les dutxes cap al cau, han venhut els nostres amics policies, a Donostia feim molta nosa, i ens han dit que nah de cuinar al carrer (estam a un carrer sense surtida per on no passen cotxes, han tornat a cridar els veins) Aquí es mendas han decidit fer sopa, ben calenteta i per acompanyar es clima, dins sa nostra habitació.
O-LE! (Problemes de càlculs nivell estratosfèric i més enllà per anar i no tornar mai)

Ya pa acabar el día, hem anat a sa platja a jugar tot(e)s junts, jocs no olímpics, no testats en animals i on no importa el resultat. Molt estil escolta, lo (in)portant és participar

Dies sense incidents: 7

És tard i vol ploure, ves a saber si de veres o no. Anam a dormir per resposar forces, que dema començarem el dia amb moltes sorpreses.
Besetes de tots per tots











(Aquest(e)s joves dormen més que respiren)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada