diumenge, 6 de setembre del 2009

INICI D'ACTIVITATS

Benvolguda família,

Una vegada més ens preparam per a iniciar de nou les activitats. Després dels campaments i del parèntesi estiuenc, ens posam en marxa una altra vegada.

Com és habitual, us convidam a que participeu amb nosaltres d’una jornada per a endreçar, netejar i deixar a punt el Cau. Després de 3 mesos sense acollir cap activitat, es necessita “fer dissabte” per a poder començar de nou.

Així doncs, el dissabte dia 26 a partir de les 10’00 hores, us esperam a tots els que pugueu, per a col·laborar en les següents tasques: Netejar d’herba el terreny, netejar i endreçar l’interior del cau i realitzar qualque tasca de manteniment.

Aquest any iniciarem de nou les activitats habituals el dia 3 d’octubre. Esperam a tots els vostres fills i filles a partir de les 16’30 fins a les 19’00 de cada dissabte, per a gaudir de les activitats, els jocs, acampades, excursions...

Recordau que a la nostra pàgina web (www.mallorcaweb.net/nuredduna) i als diferents blocs, hi trobareu un petit recull de fotografies dels campaments, així com també la informació que es vagi produint de cara el nou curs.

Per tant, recordau aquestes dates:

* Dissabte dia 26 de setembre a partir de les 10’00, JORNADA DE NETEJA AL CAU.
* Dissabte dia 3 d’octubre a les 16’30 hores, INICI D’ACTIVITATS.


Rebeu una cordial salutació Escolta i Guia,



L’Equip de Caps AEG NUREDDUNA

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada