dimecres, 13 d’abril del 2011

Coses importants

Hola,

Tenim un parell de coses importants a comunicar-vos:


1r. CAMPAMENTS
Ja s'ha de fer la reserva de campaments. Com cada any se us demana 50€ per adelantat que ens permetin començar a pagar reserves de serveis i transports. Algus de vosaltres ja han fet el pagament. Convé que us comenceu a decidir i si ja teniu clar que vindreu feu l'ingrés dels 50€ en el número de compte corrent de Nuredduna.

Si algú de vosaltres encara no s'ha pogut informar de què van els campaments aquí teniu la informació
També podeu telefonar a alguns dels caps per si teniu dubtes.

2n. CAU DE DIA 16
En Pau Solé, el dissabte abans de l'acampada, ens va informar de que aquest cap de setamna es celebrava l'Acampallengua. Nosaltres com activitat dels escoltes NO PARTICIPAREM, però si que us animem a que hi participeu pel vostre compte ja que és un aconteixement que no es produeix cada any i val la pena conèixer.

També ens consta que el grup "Sagrat Cor", se'n va de viatge amb l'escola. Tot plegat ens fa sospitar que l'assitència en aquest cau serà baixa o fins i tot nul·la. Per això ens aniria bé saber quanta gent faltarà per si hem de modificar el programa i organitzar unes activitats diferents.

3r. ENCONTRE FEG
Per tots aquells que no vindreu al cau, pensau que ja no ens vorem més fins dia 21 a l'aeroport. Si teniu algun dubte en quant el viatge, els horaris, el que heu de dur, etc. Telefonau a en Carlos (620137012).
Sabem que hem quedat prest i per tant vos suggerim que us poseu d'acord per venir plegats els que viviu aprop. Així serà més dificil que arribeu tard.

Bé per ara res més!

5 comentaris:

  1. Jo d'entrada dia 16 vendré als escoltes, si no pogués venir ja us diré coses.

    ResponElimina
  2. Jo no podre venir, q vagi be!
    Pau Solé

    ResponElimina
  3. jo si q puc venir disapte

    ResponElimina
  4. Joder Joan... jejeje
    es proxim any si que vens!!
    Pau Solé

    ResponElimina
  5. bon vespre, soc el pare de n'Irene Grau, em sap molt de greu, però, per motius familiars n'Irene no pot venir de viatge. Gràcies

    ResponElimina