dimecres, 9 d’agost del 2017

Duríssimes declaracions

Els nostres clients estan dividits en grups: des de la India mos arriben Els Pesesitos, des del major circ Xinés conegut i per coneixer ens arriben els Panquehabla, des de la mar per descobrir mos arriben els Gluglusitos, no tenim molt clar des d'on ens arriben els WF i des de La Comarca mos arriba sa Hermandad del medio metro. Podeu fer ses vostres apostes, el jurat segueix sent altament sobornable.

Al primer passadís a mà dreta trobam post berenar - predinar. Benvinguts a tot(e)s al passadís de les megaolimpiades. Jocs 2x1, per totes ses edats i gustos, sense discriminacions horaries ni alimentaries (abstenir-se els alèrgics)

En aquest passadís trobam molta varietat: bota fulards, petanca, guerra d'indis, relleus de marsha, voley césped i una fantàstica varietat de kimbos per fer sa guerra. Els resultats han estat sorprenents, no ens atrevim a dir-los per una font tan poc fiable.

Al segon passadís a la dreta tenim el postdinar - presopar. Tenim també molta varietat. A un costat s'observa sa porta secundària per anar a Pontevedra, a s'altre trobam roba bruta que necessita fer-se net i finalment diferents objectes amb una funció desconeguda.

Al tercer passadís a la dreta tenim el postsopar - preres. En aquest cas tenim una selecció de 29 nins i nines morts de son que volen anar a dormir i ja aprofitarem el mañana. No venen amb piles incloses i no coneixem es Carpe Diem.

Mos informen que ahir vespre un parell de pioners i caravel.les varen marcar-se un Pavarotti. Se'ls ha sentit de tan enfora que unes 70 persones s'han picat i se volen afegir a nes concert que tendrà lloc avui vespre. Serà una batalla de gallos elegant, tots juntets i amem qui guanya, però al estilo Bella Durmiente. Entrada gratuita.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada