divendres, 27 de juliol del 2018

Dutxar-se de campament no està sobrevalorat

Bon vespre famílies nocturnes,

Després del dia incidentat sense incidents d'ahir, solo se puede subir.

Avui matí hem anat a conèixer Markina, poble guapo, frontón feo, com a mínim són simpàtics. Hem decidit que, abans de presentar la nostra amistat als ciutadans, ens haviem de dutxar (sí, ahir la tropa no es va dutxar, formava part del pack)

Per tant, quan hem deixat de fer olor d'hormones de 16 anys suades i deixades eixugar, hem anat a donar un poc sa nota per Markina. Perquè ho entengueu, hem fet coses de s'estil: yoga amb cans, fotos amb el batlle i cantar nadales a la plaça.

Quan ja hem dinat i fet #kuluskatime, hem tengut debats sobre temes serios, amb arguments serios i conyetes infiltrades, todo no se puede.

Després del sopar nudista, sí, nudista, sí, nudista, però d'embullar,ea, hem jugat a còrrer per la plaça fins que es pulmons (i ses caps) han dit enough.

Hem descobert que es frontón se'l prenen molt seriament, nins(e) enaníssim entrenant (fotien unes bonies hosties) amb tres entrenadors durant tot s'horabaixa (mos han tret del nostre brut fronton per poder entrenar) (venia brut de sèrie, estaba así cuando llegué)

Dies sense incidents: 3






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada