diumenge, 29 de juliol del 2018

Surt des cuerpo

Boon dia mapàs!

Després d'un vespre ple de gent poc respectuosa amb el silenci (ho podem dir perquè, contra tot pronòstic, nosaltres ho vam ser) i passats per aigua, ens hem aixecat amb el campament enfangat.

El temps ha donat tregua i hem tengut temps per berenar like a reis amb mermelades i torrades barateres per acompanyar es cacao baratero. Però tampoc ha estat exageradament generós, només ha servit per agafar força i xopar-mos encara més. Conclusió, hem fet secadores i rentadores i secadores, en tots els ordres possibles.

S'horabaixa ha estat nostre oficialment, hem anat a la platja, hem fet un concurs del museu de la pau (montat per en Pau) i després hem fet sa competència a nes surfers agafant ses ones.

Novedades: hem sopat a una hora decent. Encara no són les 00 i ja som dins els sacs.

Avui matí han vengut els Deus, en Basajuan para los amigos ens ha fet improvitzar amb coses com una pell de plàtan, una monja a un concert de OT i una princesa sueca fent un video de youtube.

Demà farem menys de 20km, sembla que farà bo, però aquí mai se sap, és tot molt sorprenent.

Dies sense incidents: 5
Bon vespre amics!


(Aquestes pintes són es Deus, poderosos i tal, que quan arriben ho fan amb una coreografia descordinada que, lo que assegura, és que tothom presti atenció)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada