dissabte, 20 de febrer del 2021

Activitat final per la PAU


Hola de nou PiC's!! Es i ses caps i esperem que hagueu passat una bona diada de pensament i que hagueu gaudit de ses reflexiones que vos hem plantejat! Noltros estam contents/es de com ha sortit i amb ganes de vorer-mos dissabte que ve <3

Avui dia 20 hem celebrat el dia mundial del pensament Escolta i Guia (22 de febrer) i hem recordat que, a tot el món hi ha escoltisme i guiatge, no estem sols/es fent cau. Cada dissabte i cada setmana arreu del món hi ha milions de nins, nines, joves... com nosaltres es troben per fer les seves activitats.

Sa darrera activitat és conjunta per dur-la al cau la setmana que ve. Cadascun de vosaltres heu d'entrar a aquesta carpeta (https://drive.google.com/drive/folders/1mbcMehEQDY1qQn8c_c0VmKYOHO79vlHS?usp= sharing) i triar una de les aus que hi ha (no ho borreu, sols descarregau la que vos agrada i imprimiu), si no vos agrada cap feis la vostra. 

Heu de pintar es pajarsuels i escriure una frase motivadora per a totes les guies i escoltes del món per cercar la pau. Primer pintau-la i llavors posau la frase damunt!!! quedarà un conjunt d’ocells que farà un estol conjuntament amb es de tots es escoltes de Nuredduna. Pensau que els heu de dur retallats per la silueta.

Xaooooo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada